PornHub або OnlyFans: Стефанчук та Гончаренко подискутували через трансляцію з Ради

14:12, 19.10.2023
PornHub або OnlyFans: Стефанчук та Гончаренко подискутували через трансляцію з Ради

Стефанчук затролив Гончаренка за стрім у Тік- тоці

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук висловив свою думку щодо трансляції депутатом Олексієм Гончаренком подій у парламенті через TikTok. Він нагадав, що такий підхід порушує встановлені правила щодо поширення інформації через годину після закінчення засідання. 
 

Як інформує Україна молода, про це спікер парламенту повідомив на засіданні ВР.

 

“Ви порушуєте цю постанову і також наражаєте на загрозу єдиний законодавчий орган держави і людей, які тут знаходяться”, – заявив Стефанчук.

 

У відповідь депутат зробив спікеру пропозицію – він дотримуєтеся регламенту, виносить “ухвалу Цабаля” на голосування, а нардеп вимикає трансляцію в “Тіктоці”.

 

 “І обіцяю, що і після цього не включатиму її, можу тривалий час”, – зазначив Гончаренко.

 

Йшлося про проект постанови, який блокує підписання закону про надбавку військовим. Його зареєстровано ще 11 квітня, а автором є депутат від партії “Голос” Володимир Цабаль.

 


“Олексій Олексійович, по-перше, ми не на базарі. По-друге, турбуюся, щоб з TikTok ви не скотилися в PornHub або OnlyFans”, – відповів спікер.

 

Як повідомляла УМ депутат Олексій Гончаренко подав законопроєкт, яким  передбачається право військовослужбовців на звільнення із ЗСУ після того, як вони відслужили термін у 18 місяців.