Залужний відвідав церемонію передачі ВМС бронекатера «Буча»

19:47, 26.05.2023
Залужний відвідав церемонію передачі ВМС бронекатера «Буча»

Військове керівництво під час церемонії передачі до складу ВМС ЗСУ малого броньованого артилерійського катера «Буча». (t.me/ministry_of_defense_ua)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, попри російські фейки про вигадане «поранення», продемонстрував, що перебуває у доброму здоров’ї.

 

Зокрема, «залізний» генерал разом із заступником міністра оборони Володимиром Гавриловим та іншими військовими керівниками відвідав церемонію передачі до складу Військово-Морських Сил ЗСУ малого броньованого артилерійського катера  «Буча».

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міноборони України у п’ятницю, 26 травня.

 

«Будуємо флот навіть під ракетними обстрілами російських загарбників. Для всього світу це ще один сигнал, що нас не здолати і ми впевнені у своїй Перемозі», - сказав під час церемонії Володимир Гаврилов.

 

Під час церемонії передачі катера був присутній командувач ВМС ЗСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа.

 

Як повідомляла «УМ», російські пропагандисти намагалися розкрутити ІПСО про те, що Головнокомандувач ЗСУ Залужний нібито отримав важку травму голови та множинні осколкові поранення під час начебто ракетного удару по командному пункту в районі села Посад-Покровське під Херсоном.

 

Не зважаючи на те, що цей фейк офіційно спростували в Україні за допомогою кількох відео із Залужним, пропагандисти Кремля не вгамувалися.