«Бахмут треба було здавати ще три тижні тому» – Кривонос

17:47, 12.03.2023
«Бахмут треба було здавати ще три тижні тому» –  Кривонос

Колишній перший заступник командувача ССО Сергій Кривонос вважає, що бійців Сил спецоперацій не варто було перекидати у Бахмут. (Фото з відкритих джерел)

Ексзаступник секретаря РНБО, колишній перший заступник командувача ССО Сергій Кривонос важає, що фактично оточене місто-фортецю варто було вже залишити й відійти на підготовлені рубежі поза містом.

 

Як інформує УМ, таку думку він висловив в етері Еспресо.

 

"З моєї точки зору Бахмут треба було здавати ще три тижні тому, тому що ми також втрачаємо свої сили. Бої вже йдуть по околицях міста. А чи буде користь у тому, що ми зараз кинули туди хлопців Сил спеціальних операцій?

 

 Я розумію, ситуація повторюється того, що було у Севєродонецьку і Лисичанську. Ми починаємо забивати цвяхи мікроскопом. Краще Сили спеціальних операцій зберегти на майбутні наступальні операції, і це буде значно більша користь", - зауважив генерал ЗСУ.

 

Сергій Кривонос зазначив, що у даній ситуації нам треба зробити правильні висновки та покращити підготовку нашої піхоти.

 

"Бахмут треба було вже залишити й відійти на підготовлені рубежі поза містом. З урахуванням тієї місцевості, яку я добре знаю за попередні роки війни, там можна було обладнати чудову лінію оборони та спокійно тримати ворога, щоб надалі не допустити його наступу вже поза межами Бахмуту", - сказав Кривонос.

 

Як повідомляла УМ, тиждень тому командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко перевірив роботу підпорядкованих підрозділів ССО, які боронять Бахмут та залучаються до бойової роботи у Донецькій і Луганській областях.

 
нагадаємо, російські окупанти не зважаючи на великі втрати продовжують наступ та намагаються прорвати оборону міста Бахмут на Донеччині.