Новий наступ росіян застряг в українській багнюці – The Telegraph

15:27, 04.03.2023
Новий наступ росіян застряг в українській багнюці – The Telegraph

Захисники України готові зустріти та "пригостити" ворога вогнем навіть у багнюці. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Військово-політичне керівництво росії на чолі з диктатором путіним продовжує робити ті самі помилки на українському фронті, що й рік тому.

 

Тож не дивно, що повномасштабне вторгнення продовжує бути невдалим. Адже нині так званий новий наступ росіян застряг в українській багнюці.

 

Тоді як ЗСУ домінуватимуть на фронті весною та влітку.

 

Як інформує Україна молода, про такі висновки пише видання The Telegraph в суботу.

 

«Це те, що стало на заваді іншому диктатору в недалекій історії – Адольфу Гітлеру під час операції “Барбаросса” в 1941 році. Для цього навіть є російське слово “распутіца” (сезон року, коли пересування ґрунтовими дорогами стає важким). Навіть звичайний студент, який вивчає військову стратегію, знає, що наступальні маневри з використанням важких танків не дуже добре працюють у болоті, однак Кремль вже двічі потрапив у халепу», – пише автор видання.

 

Також  The Telegraph  критикує російську армію за використання безглуздої тактики наступу часів Першої світової війни, яка не спрацьовує проти добре оснащеної, навченої і високомотивованої української армії.

 

«Українські війська домінуватимуть на полях битв цієї весни та літа. Російські невдачі будуть повторюватися. До Києва надходитиме нова зброя, а рішучість українців у відстоюванні своєї свободи зростатиме. Кремль буде відчайдушно шукати спосіб змінити правила гри – саме тому ми повинні стежити за хімічною зброєю», – підсумував автор публікації.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лютий рік. Героїчний опір українців московській навалі у цифрах і фактах.