Зеленський і президент Латвії вшанували полеглих воїнів на Личаківському кладовищі Львова

13:48, 03.03.2023
Зеленський і президент Латвії вшанували полеглих воїнів на Личаківському кладовищі Львова

Володимир Зеленський вшанував пам´ять загиблих воїнів (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський прибув до Львова, де зустрівся з президентом Латвії Егілсом Левітсом . Вони відвідали поранених українських військових та вшанували полеглих воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

 

«У Львові президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська разом із президентом Латвійської Республіки Егілсом Левітсом та його дружиною Андрою Левіте вшанували пам’ять українських воїнів, полеглих під час російсько-української війни»,— йдеться у повідомленні.

 

Зазна ається, що глави держав і перші леді поклали квіти до могил українських захисників на Полі почесних поховань Личаківського кладовища у Львові.

 

 

Також Зеленський відвідав один із госпіталів, де лікуються поранені українські захисники, які воювали, зокрема, на Бахмутському напрямку.

 

Глава держави поспілкувався з військовими й побажав їм якнайшвидшого одужання. 

 

 

«Дякую вам за службу, за героїчний захист нашої батьківщини. Бажаю вам швидкого одужання»,– сказав він.

 

Зеленський вручив військовослужбовцям державні нагороди.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, який прибув до нашої країни з візитом, відвідали один із київських госпіталів, де проходять лікування поранені українські захисники.