Байден про танки: Україна отримає всю необхідну допомогу

09:46, 21.01.2023
Байден про танки: Україна отримає всю необхідну допомогу

Байден заспокоїв, пообіцявши, що українські військові незабаром отримають довгоочікувані Леопарди (Фото з відкритих джерел)

Президент США Джо Байден запевнив, що Україна отримає всю необхідну допомогу, в тому числі й німецькі танки LeopardСвою думку щодо цього він висловив після промови в Білому домі з нагоди зимової зустрічі мерів міст США

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє CNN.

 

Байден запевнив, що наша держава отримає все необхідне для боротьби з російським агресором.

 

«Україна отримає всю необхідну допомогу», – відповів президент США на запитання репортера, чи підтримує він намір Польщі передати Україні танки німецького виробництва.

 

Показово, що про це він сказав після завершення в Німеччині восьмого засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», де не вдалося досягти згоди Німеччини на постачання Україні танків Leopard з інших країн. Тому Україні ще доведеться поборотися за постачання сучасних танків. 
 


Як повідомляла УМ, Вашингтон  радить Україні відтермінувати великий контрнаступ проти російських військ, доки не надійдуть останні постачання західної зброї та не завершаться відповідні навчання українських танкістів.