Зеленський не зовсім розуміє чи путін ще живий

10:11, 19.01.2023
Зеленський не зовсім розуміє чи путін ще живий

Зеленський не розуміє, яке коло осіб в росії приймає рішення: Європі обіцяють одне, а на наступний день розпочинають повномасштабне вторгнення (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський щодо переговорів з путіним заявив, що не розуміє з ким у Москві вести переговори, оскільки не впевнений, що він ще живий.

 

Як інформує Україна молода, про це глава держави повідомив під час виступу на Українському сніданку в Давосі.

 

«Я не зовсім розумію, з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення. Що за коло осіб? В мене немає такої інформації.

 

Я не зовсім розумію, як можна пообіцяти європейським лідерам одне, а наступного дня почати повномасштабне вторгнення у державу. Я просто не зовсім розумію, з ким ми маємо справу. Коли ми кажемо «мирні перемовини»– я не зовсім розумію, з ким.

 

Ми зараз з вами спілкуємось – ви точно знаєте, хто я, а я точно знаю, хто ви. Є свідки нашого життя. І навіть якщо ми спілкуємось про різні різні речі, ми можемо досягти консенсусу. 

Мені здається, що Росія має спочатку знайти "когось", а потім запропонувати «щось»,— наголосив Володимир Зеленський.

 

Президент Зеленський наголосив, що Україна робила все, щоб звільнити свої території дипломатією, а мирні переговори – це ще не мир.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський переконаний, що країну-агресора російську федерацію, яка сіє смерть та масово вбиває людей, потрібно зупинити на полі бою в Україні. За його словами, для цього необхідна зброя від партнерів та союзників.