Під час новорічних свят російські терористи можуть активізувати атаки – Зеленський

22:07, 23.12.2022
Під час новорічних свят російські терористи можуть активізувати атаки – Зеленський

Зеленський закликав українців берегти один одного під час свят. (Фото Офісу президента)

Військово-політичне керівництво України бачить перспективи на фронті. При цьому, ЗСУ готуються до різних варіантів дій держави-терориста росії.

 

Як інформує Україна молода, про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 23 грудня.

 

«Наші завдання незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для наших людей. Відновлення нашої країни після російських ударів. Це компоненти української перемоги, яку ми наближаємо крок за кроком.

 

Заслухали сьогодні на Ставці командувачів. Бачимо перспективи на фронті. Готуємося до різних варіантів дій держави-терориста, бачимо її наміри. І будемо відповідати. Окремо обговорили ситуацію в енергетиці», – сказав верховний Головнокомандувач.

 

За його словами, під час новорічних свят російські терористи можуть знову активізувати атаки.

 

«Будь ласка, пам’ятайте, хто воює проти нас. У святковий час, який наближається, російські терористи можуть знов активізуватися. Вони зневажають християнські цінності і будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, зважайте на сигнали повітряної тривоги, допомагайте одне одному і завжди бережіть одне одного», – наголосив глава держави.

 

Також Зеленський звернувся до громадян рф і зауважив, що терор ніколи не залишається без відповіді.

 

Нагадаємо, 23 грудня росія вивела в Чорне море один корабель-носій крилатих ракет "Калібр" – вперше від 16 грудня, коли рф завдала масованого удару по Україні, в тому числі і "Калібрами" з Чорного моря.

 

Як повідомляла «УМ», Україна планує стабілізувати енергосистему до літа, якщо не буде нових обстрілів.