Зеленський готовий до двобою з путіним без посередників

17:24, 17.12.2022
Зеленський готовий до двобою з путіним без посередників

Тільки хворі люди дозволяють собі погрожувати ядерною зброєю— Зеленський (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий стати до двобою з очільником росії Володимиром путіним «хоч завтра».

 

Як інформує Україна молода, про це глава держави повідомив в інтерв'ю французькомутелеканалу LCI.

 

«Справжній чоловік, якщо він хоче комусь щось сказати, або, наприклад, дати по пиці, він сам це робить, а не відправляє посередників. От якби до мене звернулись, я б посередників не шукав»,— зазначив Зеленський.

 

Так він прокоментував, що російський диктатор намагається передавати йому якісь меседжі через посередників, наприклад очільника Франції Еманнюеля Макрона.

 

На питання, чи готовий він вступити у фізичне "єдиноборство" з Путіним, Зеленський відповів: «Завжди готовий. Хоч завтра. Але це буде останній саміт президента Путіна».

 

Також Володимир Зеленський прокоментував ядерні погрози, що поширює Владімір Путін та його оточення. Український лідер зауважив, що такий крок дозволяють собі тільки хворі люди.

 

Зеленський наголосив, що ядерна риторика – доказ слабкості, а також – неповноцінності.

 

«Можливе звернення до застосування ядерної зброї – це доказ слабкості, доказ певної неповноцінності людини, яка допускає такі загрози. Є тільки хворі, абсолютно хворі люди, які дозволяють собі такий крок»,—наголосив український лідер.

 

Окрім того, Зеленський наголосив, що Путіна цікавлять лише власні інтереси. Росіянами він править, як рабами.

 

Як повідомляла УМ, Президент Володимир Зеленський зазначив, що поразка президента росіі путіна у війні з Україною вже очевидна. Тому, йому необхідно визнати помилку та відвести свої війська до кордонів 1991 року, щоб довше прожити самому та його оточенню.