Ракетні атаки рф не зламали хребет українського народу - генерал Міллі

15:55, 08.12.2022
Ракетні атаки рф не зламали хребет українського народу - генерал Міллі

Генерал Марк Міллі прогнозує наступи української арміі, оскільки погодні умови повністю сприяють цьому

Генерал Марк Міллі висловив думку, щодо подальшого ходу війни в Україні. Він наголосив, що взимку бойові дії можуть дещо сповільнитися, проте погодні умови сприяють для наступу і українським, і російським військам.

 

Як інформує Україна молода, про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі.

 

«Але прямо зараз ситуація на місці така, що лінії стабілізуються, і з настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з’явиться потенційна можливість для наступальних дій для обох сторін через погоду та рельєф місцевості. Тож ми побачимо, що з цим станеться»,- сказав він.

 

Водночас Міллі підкреслив, що російські ракетні удари по цивільній та енергетичній інфраструктурі не зламали українців. Крім того, ці атаки не впливають на перебіг події на фронті.

 

«Вони намагаються зламати хребет, зламати волю українського народу. Ви побачите, що це не зламаний хребет, а підвищення рівня стійкості та опору з боку українського народу»,- додав він.

 

Генерал США підкреслив, що російський диктатор Володимир Путін після низки поразок продовжує робити помилки.

 

Нагадаємо, раніше генерал Марк Міллі заяви, що США стежать за кількістю використаних росією боєприпасів, щоб точно розрахувати зброю, яка може знадобитись в разі майбутніх конфліктів чи операцій.

 

Раніше голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі повідомив, що російські війська окупували близько 20% території України, проте ЗСУ продовжують тиснути на ворога.

 

Як повідомляла УМ, глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що Збройні Сили України будуть підготовленими до війни взимку "набагато краще", ніж армія рф і запевнив, що США допоможуть у цьому.