Командувач ССО Віктор Хоренко: «Ми працюємо не заради слави, а заради Перемоги»

23:24, 14.10.2022
Командувач ССО Віктор Хоренко: «Ми працюємо не заради слави, а заради Перемоги»

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко (facebook.com/usofcom)

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко привітав побратимів із Днем захисників та захисниць України.

 

За його словами, не всі з них народилися воїнами, «та коли війна торкнулася кожного – вибір став очевидним, і ви зробили його цілком правильно».

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться у святковому привітанні Командувача ССО з нагоди Дня захисників та захисниць України 14 жовтня.

 

«Для багатьох із нас війна розпочалася вісім років тому. Для нашого народу вона триває століттями. На думку росіян ми завинили їм лише самим своїм існуванням, бажанням жити у власній державі і на своїй землі. Наша так звана «провина» - у тому, що українці не здатні коритися чужинцям, хоч би як вони не прикидалися нам братами. З рештою, справжня суть росіян проявилася сповна під час повномасштабного вторгнення у війні проти України», - акцентував бригадний генерал.

 

Пан Хоренко також наголосив: «Наш ворог нехтує усіма можливими нормами і правилами, зневажає життя і гідність, не знає ані жалю, ані честі. Такий противник заслуговує одного – знищення і забуття. Ці задачі воїни ССО України виконують від початку війни з доблестю і віддачею».

 

На його думку, багато українських захисників б’ються із ворогом на межі можливостей. 

 

І додав: «Для Сил спеціальних операцій меж не існує: наші воїни вдосконалюються щодня і наші операції стають більш зухвалими та приносять все більше результатів. Специфіка служби не дозволяє оприлюднювати результати такої роботи і чимало операцій не відомі загалу. Та, ми працюємо не заради слави. А задля Перемоги України, яка обов’язково настане. І навіть після цілковитої капітуляції противника, справ у нас буде вдосталь».

 

Віктор Хоренко запевняє: «Жодна смерть наших полеглих братів і сестер, дітей і батьків не залишиться без відплати. Кожен, хто віддав життя у цій війні, мотивує нас іти вперед, нищити окупантів до останнього. Шануймо всіх, хто загинув у боротьбі за нашу спільну свободу.

 

Пам’ятайте: нікому, окрім нас, у цій війні не перемогти. І чим більше ворогів прийде на нашу землю зараз – тим менше їх доведеться нищити потім.

Слава ССО! Слава Україні!».

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми повертаємо своє! Залужний привітав захисників та захисниць України.