Шлях до деокупації всієї України стає чіткішим - Зеленський

14:43, 15.09.2022
Шлях до деокупації всієї України стає чіткішим - Зеленський

Зеленський переконаний, що Крим та інші території будуть звільнені від російських загарбників. (facebook.com/zelenskiy.official)

Щодня героїчно протистоять Збройні Сили України російському ворогові та невтомно женуть окупантів з нашої землі.

 

І з кожним днем шлях до повернення всієї нашої території стає дедалі чіткішим.

 

Як інформує Україна молода, про це написав  Президент України Володимир Зеленський у соцмережах.

 

«Ми бачимо контури відновлення територіальної цілісності нашої держави. Ми знаємо, що це складний шлях, але ми також знаємо, що його пройти реально, і ми це робимо», – наголосив глава держави. 

 

Президент Володимир Зеленський переконаний, що Крим та інші території будуть звільнені від російських загарбників, цей меседж він доправив жителям, які знаходяться під окупацією.

 

«Моє послання – ми повернемося. Не має значення, що вони (жителі окупованих територій – ред.)  чули протягом цих восьми років із пропагандистського ТБ. Це не має значення для нас. Ми знаємо, що правда на нашому боці. Я не знаю, коли це станеться. Ніхто не знає. Ми прийдемо, тому що це наша земля і наші люди»,— наголосив він.

 

 

При цьому Зеленський назвав трагедією те, що українці живуть під окупацією понад 8 років і за цей час інформаційні атаки Росії змогли вплинути на багатьох жителів. Тим не менше, Україна повинна надіслати їм повідомлення про майбутню деокупацію.

 

Зеленський наголосив, що шлях до повернення всієї окупованої території стає все чіткішим, і Україна не може дозволити собі зупинитись. 
 


Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський відвідав звільнений від росіян Ізюм Харківської області.

 

Збройні сили України під час потужного контрнаступу вже звільнили понад 6 тисяч квадратних кілометрів території України з перших днів вересня й до сьогодні. Водночас,  на сході й на півдні, рух українських військ триває.