«Немає пощади українцям»: російський дипломат Ульянов вразив цинізмом

11:45, 20.08.2022
«Немає пощади українцям»: російський дипломат Ульянов вразив цинізмом

Цинічний українофоб Михайло Ульянов. (twitter.com/Amb_Ulyanov)

Постійний представник росії в міжнародних організаціях у Відні Михайло Ульянов вразив міжнародну спільноту цинічним людиноненависництвом та українофобією.

 

Коли ж до так званого «дипломата» дійшло, що саме він начудив та у який скандал вляпався – він одразу видалив цинічний твіт з соцмереж.

 

Як інформує Україна молода, спочатку Михайло Ульянов написав англійською у своєму Twitter: "Немає пощади українському населенню" (No mercy to the Ukrainian population!).

 

Цей твіт російського дипломата з'явився у відповідь на публікацію президента Володимира Зеленського про новий пакет допомоги, наданий США Україні. Йдеться про озброєння в розмірі 775 млн. доларів.

 

 

Але уже за кілька хвилин Ульянов видалив цинічний пост й одразу видав новий, в якому заявив, що нібито мав на увазі постачання зброї США та небажання Зеленського вести мирні переговори з росією.

 

"Я повинен вибачитись. Я забув, з ким маю справу", – неперконливо виправдовувався Ульянов.

 

"Військовий злочинець-чекіст вибачився за визнання того, що військовими цілями Росії є українці. Ця частина повинна була триматися в таємниці", – прокоментувала у відповідь аналітик Ольга Лаутман.

 

Як повідомляла «УМ», Міноборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні у розмірі до $775 мільйонів. До нового пакету увійдуть боєприпаси до HIMARS, гаубиці, снаряди та безпілотники.

 

До речі, заступник голови Ради безпеки рф, експрезидент Дмитро Медведєв тишком-нишком видалив з соцмереж скандальний пост про "судний день" у разі удару ЗСУ по Криму. Вочевидь, його попередні погрози після успішних ударів ЗСУ виявилися пшиком.