Мавзолей путіна»: на політику Кремля впливає 86 осіб

12:53, 06.08.2022
Мавзолей путіна»: на політику Кремля впливає 86 осіб

У росії майже сто осіб з оточення путіна мають вплив на режим Москви (Фото з відкритих джерел)

Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що щонайменше 86 осіб у росії впливають на політику кремля і президента володимира путіна. Тому «колективний» путін нікуди не зникне.
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив у Твітері.
 
Він розповів, що в апараті РНБО є проєкт під умовною назвою «Мавзолей путіна». Зокрема, у ньому йдеться про 86 осіб, які впливають на політику кремля.
 
Данилов наголосив, що війна не зводиться до куль і снарядів, вона стосується і інших сфер, таких як: медіа, енергетика і продовольство.
 
«Хто б не прийшов після путіна – «колективний путін нікуди не зникне». У сучасному світі ніякі переговори не можуть бути підкилимними і закритими. Поки ми не знаємо, з ким на території росії будемо вести фінальні переговори. Наша позиція проста: відчепіться від нас, йдіть на свою землю, якої у вас поки багато. Вас тут не буде, це наша земля», – додав секретар РНБО.
 
Нагадаємо, російські окупанти через великі втрати на фронті в Україні змушені перекидати все нові й нові війська з далеких територій, все активніше використовувати солдатів неросійських національностей і розкривати старі радянські військові склади.
 
Як повідомляла УМ, тема, що глава Кремля невдовзі помре, вже довгі місяці гаряче обговорюється в багатьох країнах світу. Спекуляції на тему про здоров’я путіна мають як політичний, так і медичний підтекст.Однак чутки про смерть російського президента надто перебільшені.