Микола Тищенко шукає серце праворуч під час виконання Гімну

12:48, 02.04.2022
Микола Тищенко шукає серце праворуч під час виконання Гімну

Народний депутат Микола Тищенко під час виконання гімну шукав у себе серце справа (Скріншот відео)

Одіозний народний обранець  від «Слуги народу» Микола Тищенко  черговий раз втрапив у конфуз, щойно з’явився у Верховній Раді. Під час виконання гімну, коли усі українці  прикладають руку до серця, Тищенко поклав ліву руку до правої половини грудей. 


Як інформує Україна молода, відповідне фото опублікував політолог Денис Рибачок. 


«Це рідкісний медичний випадок, серце праворуч», «Мабуть у нього у правій кишені гаманець», «Декстрокардія? Ніт, просто котлета там» – жартують користувачі у коментарях.


Раніше Миколу Тищенка звинувачували у тому, що він вирішив втекти від війни на Закарпаття і прикинутися переселенцем. Нардеп періодично з'являвся в оздоровчо-рекреаційному комплексі «Косино». Номери тут в середньому коштують 10 тисяч гривень за добу. При цьому Тищенко не соромився вимагати для себе безкоштовні обіди.


Також нардепа від партії «Слуга народу» Миколу Тищенка викликали до Київської міської ради для пояснень своїх сексистських висловлювань на адресу депутатки, коли він скандалив та блокував трибуну. 
 

Як повідомляла УМ, народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко привітав українців із Днем Соборності і в чергове «не підвів» своїх шанувальників і хейтерів.Він закликав «зшивати» Україну "від Києва до Закарпаття".