Проросійська партія ОПЗЖ призупинила свою діяльність

18:19, 28.03.2022
Проросійська партія ОПЗЖ призупинила свою діяльність

Партія ОПЗЖ припинила свою діяльність, Рабинович заявив про свою непрацездатність через хворобу

Партія "Опозиційна платформа — за життя" призупинила свою діяльність. Сам співголова політичної сили Вадим Рабінович заявив про свою непрацездатність. 


Як інформує Україна молода, відповідна заява нардепа політсили Вадима Рабиновича була опублікована на сайті ОПЗЖ. 


«Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася, як партія миру! Але зараз миру немає! Дію партії призупинено! Війна змінює все! Світ до 24 лютого і після – це два різні світи»,— заявив Рабинович.


Політик закликав своїх прихильників забути про рейтинги та будь-які партійні інтереси, а також припинити політичні суперечки, яким може бути місце після війни.


За його словами, він ще 3 лютого виїхав до Ізраїлю, переніс операцію, має проблеми із здоров’ям, тому зараз не може перебувати в Україні і повноцінно працювати.


"Хочу звітувати про свою особисту ситуацію: я відлетів 3 лютого на офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч із парламентаріями.  Весь хід мого візиту та зустрічі – все відбивалося у соцмережах.  Після хвороби та минулої операції не повністю працездатний. Не маючи можливості перебувати сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю!", — заявив він. 

 

Як повідомляла УМ, враховуючи повномасштабне вторгнення російських військ на нашу територію та воєнний стан в Україні, політичні партії, що мають зв’язок з країною-окупантом, припинять свою діяльність.Відповідне рішення ухвалила РНБО.