Порошенко вважає Зеленського відповідальним за напад «тітушок» під Козином, відео

11:12, 10.10.2021
Порошенко вважає Зеленського відповідальним за напад «тітушок» під Козином, відео

Агресивні молодики в Козині. (Фото поліції Київської області)

П’ятий президент Петро Порошенко вважає чинного президента Володимира Зеленського причетним до організації сутичок в елітному селищі Козин під Києвом, які відбулися в суботу ввечері.

 

Він обіцяє Офісу президента відповідальність за це.

 

Як передає Україна молода, про це Порошенко заявив у соцмережах і оприлюднив відео спілкування зі своїми прихильниками поблизу власної садиби у Козині в ніч на неділю.

 

На думку лідера «Європейської солідарності», до його будинку прибули "російськомовні тітушки, що за гроші готові продати Україну".

 

«Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відволікти увагу, щоб уникнути відповідальності. Дякую ветеранам та активістам, які не дали цьому відбутися. Ви усі великі молодці!», - сказав Порошенко.

 

І додав: «Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність правоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю тітушок, посилає їх сюди, паплюжачи Україну.

 

Володимире Олександровичу (Зеленський – Ред.), ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас!».

 

 

Зауважимо, що напередодні ввечері у Козині на Київщині десятки молодиків намагалися прорватися до будинку Порошенка. Між ними та прихильниками лідера «ЄС» (які зібралися на акцію протесту через причетність Зеленського до офшорів) відбулися сутички.

 

Тоді як поліція Київщини повідомляє, що забезпечила публічний порядок під час проведення мирних акцій двох громадських організацій з різними точками зору на Обухівщині. 

 

"Між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, який поліцейські швидко припинили", - додали у поліції.