«Голос» зібрав необхідні підписи для відставки Степанова

14:58, 28.04.2021
«Голос»  зібрав необхідні  підписи для  відставки Степанова

Кіра Рудик закликає відправити чинного главу МОЗ Степанова у відставку

Народні депутати «Голосу» зібрали 150 підписів за проведення позачергового засідання Верховної ради для розгляду відставки міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

 

Як інформує УМ, про це йдеться у заяві політсили.

 

Як відомо, лідер партії «Голос» Кіра Рудик неодноразово заявляла про невідповідність міністра Степанова займаній посаді та  необхідності  його  відставки.

 

На її переконання, міністр провалив три завдання, за які несе особисту відповідальність.

 

Зокрема, організацію масового тестування; забезпечення лікарень киснем та необхідним медичним обладнанням та вакцинацію населення.

 

«Не може на посаді перебувати людина, яка недбало виконує свої обов’язки. Некомпетентність міністра зашкалює. Наша фракція очікує, що після звільнення Степанова, потенційний кандидат на посаду міністра пройде співбесіду зі всіма фракціями у парламенті», - заявила журналістам  лідерка партії «Голос».

 

Більше того, Рудик уже зареєструвала у парламенті постанову про забезпечення доступу населення до своєчасної та якісної медичної допомоги для лікування COVID-19.

 

Нагадаємо, також в Раді зареєстрований антикризовий законопроект «Голосу»  №5346, що має забезпечити підтримку економіки на час карантинних обмежень.

 

Як повідомляла "УМ", шоумен Сергій Притула має амбіції очолити партію "Голос". Тоді як нинішня лідерка партії Кіра Рудик вважає, що у Притули недостатньо управлінського досвіду.