Вірастюк заявив про свою перемогу на довиборах у Раду, відео

17:19, 29.03.2021
Вірастюк заявив про свою перемогу на довиборах у Раду, відео

За Василя Вірастюка проголосували 6035 виборців

Кандидат у народні депутати Василь Вірастюк, який балотувався на проміжних виборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області, заявив про свою перемогу і готовність захистити свій результат.

 

Як інформує УМ, про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

"Паралельний підрахунок голосів зі 117 виборчих дільниць завершився. Ми отримали перемогу. Я звик перемагати чесно. Тому зараз наше головне завдання – захистити наш результат", - зазначив Вірастюк.

 

 

Зі свого боку кандидат у народні депутати від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, який балотувався у цьому ж окрузі №87, заявив, що в нього хочуть забрати перемогу.

 

«Побачив несправедливе відношення деяких членів окружної виборчої комісії по 87 округу з центром в м. Надвірна. Тут нечесними способами хочуть забрати в мене перемогу», - стверджує Шевченко у Фейсбуці, заявивиши, що хоче чесної боротьби.

 

Як повідомляла УМ, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 13:00 29 березня пораховано 37,6% електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область). Лідерство в окрузі тримає кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк з 34,45%, за якого проголосували 6035 виборців. На другому місці - кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський з 27,61%, на третьому - висуванець партії "За майбутнє" Олександр Шевченко з 27,60%.

 

В Україні 28 березня відбулися проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) і №87 (Івано-Франківська область). Результати голосування мають бути встановлені до 12 квітня.