Рефат Чубаров: У Навального не хочуть виправляти карту з «російським» Кримом

14:15, 25.03.2021
Рефат Чубаров: У Навального не хочуть виправляти карту з «російським» Кримом

Рефат Чубаров:" Ким є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні і окупації Крима?»

Керівник мережі регіональних штабів російського опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков відмовився виправити карту на сайті «Свободу Навальному», де окупований Крим позначено як частину Росії.

 

Як інформує УМ, про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у соцмережі.

 

Лідер Меджлісу  не став розповідати про аргументи, якими у Навального пояснили свою відмову.

 

«За моєю ініціативою у мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, під час якої пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ. Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення. ..Путін, немає слів, вбивця і бандит! А ким тоді є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні до Криму і окупації півострова?» –  обурюється Чубаров.

 

У жовтні 2014 року Навальний порадив українцям не обманювати себе щодо повернення Криму. «Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?» – заявляв Навальний.

 

Міністр закордонних справУкраїни Дмитро Кулеба прокоментував це висловлювання Навального, зазначивши, що «бутерброд доведеться повернути». Український міністр також переконаний, що за російську анексію Криму опозиціонеру доведеться вибачитися.

 

Нагадаємо, у 2014 році Росія незаконно окупувала український Крим і розв’язала війну на Донбасі. У Кремлі не визнали окупацію і називали це «возз’єднанням» і «відновленням історичної справедливості». З моменту анексії так звана влада посилює військову міць на півострові і займається політичними репресіями.