Генерал часів Януковича Слюсарев обраний до політради «Слуги народу»

16:08, 18.03.2021
Генерал часів Януковича Слюсарев обраний до політради «Слуги народу»

Генерал часів Януковича Вадим Слюсарев

Колишній радник заступника голови Офісу президента, генерал Вадим Слюсарев, котрий зробив успішну кар’єру за часів президента Януковича, обраний членом політради провладної партії  «Слуга народу».

 

 Експрикордонник Слюсарев ще за президентства Віктора Януковича отримав звання генерала і був "господарем кордону і прокуратури Харківської та Сумської областей. Про це пише у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

 

Вадим Слюсарев  володіє двома готелями в Алушті, дев'ятьма фірмами по завезенню імпорту в Україну та землею на прикордонному переході Гоптівка Харківської області.

 

Також він літав до тимчасово окупованого Росією Криму до батьків, які отримали російське  громадянство. Він відвідував Крим вже після окупації Росією. Наприклад, він був на півострові в 2015 і 2020 роках.

 

За інформацією Юрія Бутусова,  Слюсарев приватизував частину землі прикордонного переходу та побудував там приватний готель, котрий його фірма здає в оренду Держприкордонслужбі.

 

 Із досьє нового члена політради «Слуг народу» : « Вадим Слюсарев – кадровий прикордонник, звання генерал-майор отримав в 2011-му році, був помічником народного депутата "Партії регіонів" Артема Пшонки, який з 14-го року в бігах. Його колишній підлеглий і партнер Павло Сушко очолив по протекції Харківську обласну організацію "Слуг народу».