Дубінський позбавлений посади голови Київської облорганізації «Слуги народу»

11:57, 14.03.2021
Дубінський позбавлений посади голови Київської облорганізації «Слуги народу»

Дубінський стверджує, що його ніхто не виключав з посади голови обласного осередку, мовляв, йдеться про шахрайську схему керівництва партії. (Фото з ФБ-сторінки Олександра Дубінського.)

Скандально відомий нардеп Олександр Дубінський, проти якого запроваджено санкції уряду США, звільнений з посади голови Київської обласної організації партії «Слуга народу» в неділю.

 

Як повідомляє Україна молода, рішення про позбавлення Дубінського цієї партійної посади ухвалила конференція осередку партії «слуг» на Київщині.

 

Зауважимо, що конференція була скликана головою партії Олександром Корнієнком після того, як в суботу Київська обласна організація «слуг» заявила про неприпустимість входження Олександра Дубінського до керівного органу політсили – Національної ради громад.

 

Як розповіла журналістам заступниця голови парламентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, замість Дубінського місцеву організацію очолив нардеп, член комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Андрій Мотовиловець.

 

 

Тоді як Дубінський стверджує в соцмережах, що його ніхто не виключав з посади голови обласного осередку, мовляв, йдеться про шахрайську схему керівництва партії. 

 

Напередодні Київська облорганізація пропрезидентської партії заявила:

 

"Дізнавшись про формування нових керівних органів партії, яке було ухвалено на XI позачерговому з’їзді, партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Олександра Дубінського. Також вони обурені тим, що позиція деяких членів організації щодо подальшого перебування його на посаді очільника, і тим паче автоматичне входження пана Дубінського до керівних органів партії – видається за позицію всієї організації".

 

Нагадаємо, раніше нардеп Олександр Дубінський потрапив під санкції США і був виключений з парламентської фракції "Слуга народу". Після цього він створив міжфракційне об’єднання «Дубина».

 

На XI з’їзді політсили «Слуга народу» у суботу «токсичний» обранець автоматично увійшов до нового керівного органу партії - Національної ради громад, як керівник обласного осередку Київщини.