Андрію Богдану закидають фантазії щодо Зеленського і «слуг народу»

12:14, 11.09.2020
Андрію Богдану закидають фантазії щодо Зеленського і «слуг народу»

Олександр Корнієнко не сприймає серйозно закиди на адресу влади від колишнього члена команди Андрія Богдана. (Фото партії "Слуга народу")

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розкритикував інтерв’ю колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана журналісту Дмитру Гордону.

 

На думку нардепа, це інтерв’ю, в якому Богдан розповідає про «внутрішню кухню» Банкової і пропрезидентської партії, повне фантазій і припущень.

 

Як інформує «Україна молода», про це Корнієнко заявив в ефірі ток-шоу на каналі Україна 24.

 

"Там багато всього було: різних фантазій, припущень, допусків-недопусків. Чи були там факти, дійсно треба, щоб компетентні органи розбиралися, якщо вони будуть розбиратися. Але звучало досить високохудожньо. Ми ж розуміємо, що на 6-му чи 7-му році тих подій, які в Україні відбуваються у стосунках з Росією, щоб щось з людиною зробити достатньо сказати – співпрацює з Російською Федерацією", - каже керівник партії «Слуга народу».

 

На запитання, чи справді Єрмак час від часу проводить зустрічі з Петром Порошенком, Корнієнко сказав, що не знає, чи можуть такі зустрічі відбуватися.

 

До речі, слідчі Державного бюро розслідувань викликають Андрія Богдана як свідка для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним в інтерв’ю Дмитру Гордону слів із приводу ймовірних домовленостей із російськими чиновниками щодо Криму.

 

Сталося це у четвер, наступного дня після оприлюднення скандального інтерв’ю пана Богдана.

 

Серед іншого, ексглава Банкової заявив, що нинішнє оточення Зеленського робить із нього «бронзового Брєжнева».

 

Раніше нардеп Олександр Корнієнко мусив вибачитися перед своїми колежанками по політсилі – депутаткою Іриною Аллахвердієвою і кандидаткою в мери Миколаєва від «слуг» Тетяною Домбровською за свої сексистські слова про «робочу бабу, як корабельна сосна».