Саккашвілі і Богдан обговорили вибори за келихом вина

10:34, 07.09.2020
Саккашвілі і Богдан обговорили вибори за келихом вина

Андрій Богдан, Ліза Ясько і Міхеіл Саакашвілі обговорили вибори і випили вина. (Фото з ФБ-сторінок Саакашвілі і Богдана)

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі і колишній глава Офісу президента Андрій Богдан обговорили за келихом вина майбутні місцеві вибори в неділю.

 

Як повідомляє «Україна молода», про це Саакашвілі і Богдан поінформували у соцмережах, порилюднивши світлину зустрічі.

 

У зустрічі взяла участь і народна депутатка від "Слуги народу" Ліза Ясько, яка також брала участь у дегустації вина.

 

«У центрі (світлини – Ред.) у нас справжня киянка в 5-му поколінні і ми говоримо про київські вибори», - написав Саакашвілі.

 

А пан Богдан підписав світлину ще лаконічніше: «Є цікавий розклад на Київські вибори!».

 

Згодом пан Саакашвілі, через бурхливу реакцію користувачів соцмереж на світлину, пояснив, що не збирається створювати з Андрієм Богданом спільних проєктів найближчим часом.

 

Експрезидент Грузії наполягає, що має дружні відносини з Богданом, "рівно так само як і з багатьма іншими з різними політичними бекграундами". А в себе вдома, за дружнім столом, мовляв, може "обговорювати будь-які теми з ким завгодно".

 

«Ніяких спільних політичних і партійних проєктів я з Андрієм Богданом найближчим часом створювати не збираюся. Це не заважає нашому спілкуванню. Політично моя позиція абсолютно зрозуміла. Я повністю підтримую президента Зеленського і намагаюся бути корисним народу України в розробці перетворень і реформ, чим і активно зараз займаюся», - повідомив Саакашвілі у понеділок.

 

За його словами, він підтримує «багатьох перспективних, особливо молодих політиків і з команди Зеленського, і в цілому по Україні». Бо він дуже хоче, «щоб це нове покоління було більш успішним, ніж всі попередні».

 

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський звільнив Богдана з посади глави Офісу президента 11 лютого 2020 року. Подейкували, що до цього доклав руку новий фаворит президента Андрій Єрмак. Саме він замінив на посаді Богдана.

 

Пан Богдан заявив, що повернувся до адвокатури. Час від часу він кепкує з президента і його команди в своєму Facebook.