«Володимир Зеленський, ви таки повний совок»: Омелян про обшуки ДБР

10:29, 12.06.2020
«Володимир Зеленський, ви таки повний совок»: Омелян про обшуки ДБР

Володимир Омелян передав "привіт" Володимиру Зеленському. (Фото з ФБ-сторінки Володимира Омеляна)

Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до будинку ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна. Однак справа стосується не політика. Співробітники ДБР нічого не вилучили, жодних звинувачень не висунули

 

Як повідомляє "Україна молода", про це Володимир Омелян написав у фейсбуці.

 

Політик пояснив, що обшуки в орендованому будинку відбулися на виконання рішення суду у рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще у 2016 році.

 

"Формально жодних звинувачень до мене немає, нічого вилучено не було", - написав Омелян.

 

Він додав, що обшук провели коректно, хоча "традиційно з автоматниками".

 

"Володимир Зеленський, привіт від Вас я отримав! Мовчати не буду! Мої діти і дружина передають Вашій родині великі вітання! Ви таки повний совок, воюєте навіть з сім’ями своїх політичних опонентів", – додав Омелян..

Обшук дозволено у рамках провадження від 4 серпня 2017 року щодо подій 2014 – 2015 років за участю колишнього нардепа від "Партії регіонів" Геннадія Бобова та його злочинної організації, йдеться в ухвалі Печерського райсуду Києва.

 

Справа стосується викрадення і вбивства журналіста Василя Сергієнка 4 квітня 2014 року у Корсунь-Шевченківському Черкаської області та спробі знищити майно Приходьків у Тальному 11 липня 2015 року.

 

Екснардепа "Партії регіонів" Геннадія Бобова вважають організатором та фінансистом злочинної групи.

 

Дім, у який прийшли з обшуком ДБР, належав Світлані Бобовій. Слідчі вважають, що у ньому можуть зберігатися докази у справі.

 

Як повідомляла УМ, сьогодні о 6:30 ДБР прийшло із обшуками до ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна.