Путін ще не визначився чи співатиме «День победы» з балкону

16:46, 30.04.2020
Путін ще не визначився чи співатиме «День победы» з балкону

Путін через пандемію коронавірусу переніс парад Перемоги на Червоній площі

Президент Росії Володимир Путін пообіцяв молоді подумати про участь в акції до 9 травня, в ході якої росіян закликають вийти на балкони й заспівати пісню "День победы".

 

Про це передає УМ з посиланням на онлайн-зустріч Путіна з волонтерами, яке транслювало ТАСС.

 

Добровольці руху "Волонтери Перемоги" ("Волонтеры Победы") запросили президента РФ приєднатися до їхньої акції на честь ювілею Перемоги.

 

9 травня о 19:00 вони пропонують вийти на балкон чи до вікна і заспівати "усією країною" пісню "День победы".

 

"Я з задоволенням це зроблю, мені потрібно лише вибрати форму своєї участі. Я подумаю над цим обов'язково. Але навіть не сумнівайтеся, я буду душею і серцем разом із вами",- сказав президент Росії.

 

 

«Я с удовольствием это сделаю, надо только выбрать форму своего участия. Даже не сомневайтесь, я буду душой и сердцем вместе с вами»: Путин пообещал присоединиться к акции - выйти 9 мая в 19:00 на балкон и спеть «День Победы»

Вбудоване відео

 

Як повідомляла УМ, 16 квітня Володимир Путін через пандемію коронавірусу переніс парад Перемоги на Червоній площі та акцію "Безсмертний полк" до 9 травня. Він сподівається, що масові заходи до святкування 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні відбудуться пізніше у 2020 році.

 

Путін під час пандемії коронавірусу й карантину живе та працює в державній резиденції Ново-Огарьово, а наради та зустрічі проводить онлайн.

 

Мер Харкова Геннадій Кернес хоче влаштувати «Безсмертний полк» на балконах 9 травня