«Опора» оприлюднила топ 12 депутатів - «прогульників» за пів року

10:50, 03.03.2020
«Опора» оприлюднила топ 12 депутатів - «прогульників» за пів року

(Фото: Анна Стешенко)

Громадянська мережа ОПОРА оприлюднила дані про те, які депутати пропустили найбільшу кількість голосувань у Верховній Раді.

 

Про це повідомляють на сайті організації.

 

Так, за пів року роботи парламенту дев'ятого скликання найбільшу кількість голосувань пропустили депутати від фракцій "Опозиційна платформа - За життя", "Батьківщина", "Слуга народу" і позафракційні.

 

Найбільше голосувань пропустив Вадим Рабинович з ОПЗЖ (74%). На другому і третьому місцях - його колеги по фракції Вадим Столар (68,9%) і Денис Ісаєнко (61,8%).

 

У списку "прогульників" також виявилися Олександр Дубінський ("Слуга народу"), Анжеліка Лабунська ("Батьківщина"), Юлія Тимошенко ("Батьківщина"), Любов Шпак ("Слуга народу"), Віталій Данілов ("Батьківщина"), Ігор Кісільов (ОПЗЖ), Олег Волошин (ОТЗЖ), Дмитро Шенцев (позафракційні) і Юрій Солод (ОТЗЖ).

 

Як повідомляла УМ, раніше голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що у лютому не відвідуватиме засідання парламенту через “цирк”, який там відбувається під час розгляду законопроекту № 2178-10 щодо відкриття ринку землі.

 

Через прогули п’ятому президенту України Петру Порошенку, голові партії “Слуга народу”, заступнику голови фракції Олександру Корнієнку, нардепу від фракції “Слуга народу” Олександру Дубінському та ще 78 нардепам припинено відшкодування витрат на загальну суму понад 3 млн грн.