Родичі Небесної сотні заявили про погрози з боку представників режиму Януковича

09:25, 29.12.2019
Родичі Небесної сотні заявили про погрози з боку представників режиму Януковича

Родичі Небесної сотні обурені бездіяльністю правоохоронців та відсутністю реакції на погрози та залякування учасників Революції Гідності з боку представників режиму Януковича.

 

Про це повідомляє ГО "Родини Небесної сотні" у Facebook.

 

"Ми, рідні Героїв Небесної Сотні обурені бездіяльністю правоохоронних органів, які не проявляють жодної реакції на дії, що містять ознаки кримінальних злочинів - погрози, залякування учасників Революції Гідності - з боку представників режиму Януковича. Така бездіяльність Нацполіції і ГПУ викликає запитання: невже керівництво цих органів забули, за що і проти чого збирався Майдан? Невже будуть терпіти хизування одіозного Портнова, який після масових вбивств його поплічниками наших рідних утік з країни, піджавши хвіст, а зараз осмілів до того, що роздає правоохоронцям доручення і прорікає реванш?", - йдеться в заяві.

 

 

Родичі загиблих пропонують включити в списки на обмін заступника глави адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова, а не ексберкутівців, підозрюваних у масових розстрілах на Майдані.

 

"Якщо нашим правоохоронцям відомо слово «честь», цим збиткуванням з пам‘яті наших рідних треба покласти край. Треба виключити із списку на обмін беркутівців, а натомість включити у цей список Портнова. Вимагаємо негайної правової реакції на погрози і антидержавну діяльність Портнова. Замість беркутів обміняти Портнова на полонених громадян України яких утримує країна агресор - Росія", -  зазначили родичі загиблих на Майдані.