Разумков йде з посади голови партії «Слуга народу»

13:43, 01.10.2019
Разумков йде з посади голови партії «Слуга народу»

(Дмитро Разумков)

Спікера Ради, глава партії "Слуга народа" Дмитро Разумков заявив, що під час запланованого з’їзду партії будуть вирішуватися питання пов’язані з виборами і зміною структури керівництва партії.

 

Про це на брифінгу повідомив Дмитро Разумкова після Погоджувальної ради.

 

"Хто займе моє місце визначить з’їзд… Можливі і зміни статуту і зміна структури керівництва партії, підготовка до виборів, розбудова партійної структури. Все це буде обговорюватися на з’їзді партії. Немає жодного розколу, немає жодних проблем всередині партії… Ми не тримаємося за посади, або регалії. Нам потрібно, щоб партія працювала. Ви бачите, в якому режимі працює Верховна Рада і… важко ще займатися цими питаннями. Так само відбувся великий перетік кадрів від партійної структури… жодного конфлікту щодо цього немає", - сказав Разумков.

 

На його думку, не досить коректно, коли Голова Верховної Ради одночасно є й головою партії. 

 

Він нагадав, що наступного року вібудуться місцеві вибори. "Це дуже великий виклик, і я думаю, що на посаду голови партії буде обрано людину, яка ефективно займатиметься саме цим питанням", - наголосив Разумков.

 

Водночас, спікер не підтвердив інформацію щодо того, що Давид Арахамія може скласти повноваження голови парламентської фракції "Слуга народу".

 

"У мене немає такої інформації. Я думаю, що вам треба звернутися до фракції "Слуга народу". Але я не впевнений, що вони це підтвердять, бо немає таких даних", - сказав Разумков.

 

Дмитро Разумков очолив партію "Слуга народу" у травні 2019 року. Після перемоги політсили на парламентських виборах у липні Разумкова обрали на посаду Голови Верховної Ради.

 

Як повідомляла УМ,  понеділок стало відомо, що партія "Слуга народу" планує провести з'їзд, на якому обрати нового голову партії.