Тимошенко закликала Україну «видихнути»: після 21 квітня настане 22 квітня

08:05, 18.04.2019
Тимошенко закликала Україну «видихнути»: після 21 квітня настане 22 квітня

Юлія Тимошенко закликає українців зберегти єдність та држбу один з одним (фото: tymoshenko.ua)

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко та ек-кандидат у президенти України записала відео, у якому закликала українців не сваритися через вибори та незалежно від їх результатів спокійно жити далі.
 
Відповідний ролик Юлія Тимошенко опублікувала у Facebook.
 
За її словами, навколо всі сваряться через другий тур виборів, і це не оминуло і її родину.
 
"Всі думають про те, що один кандидат всіх лякає, що після виборів президента буде Армагеддон, другий кандидат говорить про те, що після виборів все буде зашибісь. Не буде ні першого ні другого. Після 21 квітня наступить 22 квітня, але стосунки людей будуть зруйновані. Нам треба це припиняти. Нам треба повернутися з політичної війни, припинити цей політичний передоз в нашому повсякденному житті", - закликала політик.
 

Вона додала, що "математика великих чисел вже говорить про те, що у другому турі переможе Володимир Зеленський".
 
"Це об’єктивна реальність і треба вже думати, як з цим жити далі", - зазначила Тимошенко.
 
Вона також закликала українців "зберегти нашу дружбу один з одним, нашу любов, в родинах, між близькими нам людьми".
 
"Саме наша єдність є запорукою того, що в Україні все буде добре, а не чергові вибори президента. Ми, всі разом, Україна, вже відбулися, як незалежна держава, і у нас вже ніякі вибори президента цього не заберуть, тому що ми вже довели, що ми можемо протидіяти і протистояти будь-яким авторитаризмам, будь-яким режимам, будь-яким змінам курсу. Будьте просто спокійні", - сказала Юлія Тимошенко.
 
"Я вірю, що в нас все буде добре, що ми зможемо використати всі ті зміни, які зараз відбудуться в нашій країні. Просто впевнено дивіться в майбутнє. Давайте разом всі трохи видихнемо і зрозуміємо, що життя продовжується, і у нас може бути тільки все гаразд", - підсумувала лідер "Батьківщини".
 
Як повідомляла "УМ", Порошенко різко скоротив розрив із ЗеленськимВідстань між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським скоротилася до 38,1-61,9% відповідно.