У справі Уляни Супрун призначили нову суддю

15:03, 18.02.2019
У справі Уляни Супрун призначили нову суддю

Тетяна Скочок (фото: "Укрінформ")

У справі за позовом народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука про відсутність повноважень для виконання обов'язків міністра охорони здоров'я у Уляни Супрун визначено нового суддю - це Тетяна Скочок.
 
Про це повідомила 18 лютого суддя-спікер Окружного адмінсуду Києва Богдан Санін.
 
"Як і очікувалось, сьогодні було визначено нового суддю по "Справі Супрун" (№640/463/19 за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун). Наразі справу розподілено на суддю Тетяну Скочок", - написав він у Facebook.
 
Як відомо, суддя Тетяна Скочок головувала у слуханні справи екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі проти Державної міграційної служби щодо визнання його біженцем, коли Саакашвілі програв суд.
 
Водночас Богдан Санін вказав на те, що Мосійчук подав ще два позови: до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Уляни Супрун.
 
Ще один позов до Окружного адмінсуду Києва надійшов від радикала Олексія Ленського.
 
"Здається, що надалі ми будемо називати вказану справу як "Справа Супрун. Епізод 1", - зазначає суддя.
 
Нагадаємо, 15 лютого суддя Сергій Каракашьян, який розглядає справу за позовом Ігора Мосійчука проти Уляни Супрун, заявив про самовідвід.
 
Як повідомляла "УМ", 14 лютого Окружний адмінсуд Києва повернув повноваження Уляні Супрун, після того, як тимчасово за позовом Ігора Мосійчука заборонив їй очолювати МОЗ.