Депутата Юрія Дерев’янка викликали на допит у справі про несплату податків

17:09, 10.11.2017
Депутата Юрія Дерев’янка викликали на допит у справі про несплату податків

Юрій дерев’янко - член партії "Воля" (derevyanko.org)

Генеральна прокуратура України викликає на допит народного депутата Юрія Дерев’янка, якого підозрюють у несплаті податків.

Про це повідомила речниця Генеральної прокуратури України Лариса Сарган.

"Народному депутату Дерев’янку Ю.Б. необхідно прибути 13 листопада 2017 року о 13:00 год. до Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, Генпрокуратури України на допит", - написала Лариса Сарган у Тwitter та опублікувала фото повістки.

Відповідно до неї, Юрія Дерев’янка виклакають на допит у справі №42017000000002898, яка відкрита 12 вересня. Інформації про отримання повідомлення не вказано.

Як повідомляє "Українська правда" із посиланням на коментар Лариси Сарган, на допит народний депутат уже декілька разів не з’явився.

Юрія Дерев’янка підозрюють у тому, що він в деклараціях за 2015-2016 роки вказав їхні з дружиною кошти та майно, отримані від підприємницької діяльності, вартість яких суттєво відрізняється від розмірів доходів.

"Що вказує на можливе ухилення від сплати податків подружжям Дерев'янків", - наголошує речниця Генерального прокурора.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко був одним із народних депутатів, які супроводжували Міхеіла Саакашвілі при перетині кордону 10 вересня.

Як повідомляла "УМ", депутат Юрій Дерев’янко подав законопроект про імпічмент Президенту до парламенту 2 листопада. Представлення законопроекту відбувалося в наметовому містечку мітингувальників поблизу Верховної Ради України.