Юрій Горбунов тишком-нишком їздив за кордон через Молдову

13:50, 07.08.2023
Юрій Горбунов тишком-нишком їздив за кордон через Молдову

Юрій Горбунов «засвітився» на молдавському кордоні. (Фото з відкритих джерел)

Ведучий телеканалу “1+1” Юрій Горбунов, продюсер серіалу "про Поворознюка", був зафіксований молдавською митницею під час перетину кордону.

 

Відомо, що його компанія виграла конкурс на зйомку скандального серіалу "СМТ Інгулець" за державні кошти, але після суспільного резонансу - відмовилася від цього. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила на своїй сторінці у Facebook журналістка Тетяна Ніколаєнко, додавши відповідний документ.

 

За її даними, дивно, що Горбунова не фіксують на українському кордоні, а відмітки зроблено лише молдовськими прикордонниками. Невже він виїжджав тишком-нишком і українські стражі кордону свідомо не вносили дані про його виїзд кілька разів у 2022 році?

 

"Тема виїзду чоловіків за кордон (як і їх мобілізації) є очевидно дуже болісною для нашого суспільства. Через корупційність і вибірковість права. Тому що хтось не може поїхати з окопів побачити дитину за кордон, а хтось може волонтером здриснути від правосуддя як Трубіцин", - написала журналістка. 

 

 

І додала: "Оскільки кості нардепів з цього приводу вже нормально прогріті, то тримайте героя нової хвилі. Юрій Горбунов – продюсер того самого СМТ “Інгулець” за 33 мільйони бюджетних срібників, який про двух айтішніків і Батю- протягом 2022 якось дивовижно перетинав кордон України. Так що його фіксувала лише молдовська митниця.

 

“Всі звірі рівні, але є рівніші”.

 

Тому деяким звірям можна по зеленці в Молдову, а про деяких зняти серіал, щоб потім під героя створити аналог Радикальної партії Ляшка”.

 

Як повідомляла УМ, український шоумен, телеведучий Юрій Горбунов відреагував на суспільний резонанс щодо виділення 33 мільйонів гривень з держбюджету на зйомки комедійного серіалу «СМТ Інгулець» під час війни.

 

На його думку, це «малі гроші», а Україна має відповісти росії ще й серіалами у інформаційній війні. Втім, Горбунов таки відмовився від мільйонів з бюджету та вирішив знімати серіал за приватні кошти можливих спонсорів.