Вахтанґ Кікабідзе пожертвував ЗСУ всі кошти з ювілейного концерту

19:02, 22.08.2022
Вахтанґ Кікабідзе пожертвував ЗСУ всі кошти з ювілейного концерту

Вахтанг Кікабідзе з перших днів засуджує війну росії в Україні та підтримав військових України подарунком (Фото з відкритих джерел)

Легендарний грузинський співак і артист Вахтанґ Кікабідзе віддав усі кошти зі свого ювілейного концерту в Батумі на допомогу українській армії.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили на офіційній фейсбук-сторінці 26-ї артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича.
 
Як зазначається, концерт на честь 84-річчя Кікабідзе відбувся у Батумі з аншлагом та був присвячений Україні. Подарунок Кікабідзе – мікроавтобус із сухпайками для українських захисників вже доставили в Україну. 
 
«Від серця до серця дякуємо Вахтангу Кікабідзе за вчинок людини, якій болить серце за Україну та бажає найскорішої перемоги Збройних сил України над російським окупантом», — подякували наші військові співаку.
 
«Українці – дуже мужній народ», — сказав співак та актор.
 
В Грузії про подарунок дізналися лише після того, як з’явилося відеозвернення депутатів Верховної Ради та бійців, записане під час завантаження мікроавтобуса. Авто буде передано до артилерійської бригади N 26.
Найближчим часом Вахтанґ Кікабідзе планує виступити з концертом і в Україні. 
 
Відзначимо, що Вахтанг Кікабідзе засудив війну росії проти України. Він вважає дії країни-агресорки справжнім геноцидом.
 
Раніше ми повідомляли, як у Грузії організували благодійний забіг на підтримку України.