Дивовижна поштівка: українці можуть незвично привітати один одного зі святами

15:42, 26.12.2021
Дивовижна поштівка: українці можуть незвично привітати один одного зі святами

Гасло проєкту – «Листівки, які поєднують традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців – одне з одним». (Коллаж Офісу президента)

Удруге стартував проєкт «Дивовижна поштівка», який надасть змогу українцям надіслати одне одному незвичайні новорічно-різдвяні привітання.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила пресслужба Офісу президента.

 

У повідомленні розповідається, що проєкт «Дивовижна поштівка» та колекція електронних листівок від українських художників створена за ініціативою першої леді України Олени Зеленської.

 

Лише за минулі зимові свята українці, які скористалися сайтом, надіслали майже 80 тисяч поштівок.

 

Гасло проєкту – «Листівки, які поєднують традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців – одне з одним».

 

А малюнки для поштівок, як і торік, створили українські художники з різних міст країни.

 

Окрім цього до фольклорних сюжетів додалися сучасні, такі як : «Різдвяний ярмарок», «Тигристий Новий рік» та навіть «Новорічний Zoom».

 

Зазначається, що усі поштівки  анімовані та вже викладені на сайті і доступні для надсилання через будь-який месенджер.

 

«Вам залишається підписати й надіслати їх тим, хто для вас важливий. Для цього достатньо зайти на сайт, обрати сюжет, від якого тепло й віриться у дива, і вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні близької людини», – розповіла дружина президента України.

 

 

Над проєктом працювала креативна агенція Green Penguin за сприяння телеканалу СТБ, який підтримує проект уже другий рік поспіль.

 

Як раніше інформувала «УМ», предстоятель ПЦУ Епіфаній привітав з Різдвом усіх, хто відзначає його саме 25 грудня.