Секс-скандал у Карпенка-Карого: актор Володимир Талашко звільнився

20:04, 09.11.2021
Секс-скандал у Карпенка-Карого: актор Володимир Талашко звільнився

Володимир Талашко опинився у епіцентрі секс-скандалу в серпні і заперечував усі звинувачення. (facebook.com/victoria.mushtey)

Народний артист та викладач Володимир Талашко, написав заяву на звільнення з Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

 

Сталося це лише згодом після того, як студентки (в тому числі колишні) звинуватили його в сексуальних домаганнях.

 

Як повідомляє Україна молода, про це звільнення Талашка написала актриса Вікторія Муштей, яка раніше також заявила про домагання з боку викладача.

 

За її словами, «битва виграна», адже Талашко написав заяву на звільнення та більше не буде викладати в університеті.

 

Пані Муштей зауважила, що це стало можливим лише заради акторам і дівчатам, які не побоялися написати заяву. Що «всі потоки бруду та труднощі були варті того, щоб нові студентки та абітурієнтки не ставали жертвами насильства, а викладачам, які зловживають своєю владою ця ситуація була прикладом».

 

Окрім цього Вікторія розповіла, що написала листа до керівництва Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого в якому розповіла, що в неї є контакти дівчат, яких домагався Талашко ще 30 серпня, але з нею ніхто не зв’язався і відповіді не надали.

 

Тільки після адвокатських запитів стало відомо, що в університеті проводиться розслідування певною групою, та термін розслідування продовжили до 31 грудня 2021 року.

 

Як раніше інформувала УМ, у жіночому душі КПІ другокурсник встановив камеру.