Продюсер фільму з Жаном Рено розповів про зйомки на Закарпатті (відео)

11:25, 08.03.2018
Продюсер фільму з Жаном Рено розповів про зйомки на Закарпатті (відео)

Жан Рено наразі знімається в Україні (Jean Reno / Facebook)

У Міжгірському районі Закарпаття на озері Синевир проходять зйомки останнього фільма в кар’єрі Жана Рено. Хоча актору за контрактом заборонено спілкуватися з персою, про хід зйомок розповів продюсер кримінального триллера "Останні крок" Лоран Тальрон.

"Від самого початку історія мала розгортатися в Канаді і довгий час режисер з командою їздив у пошуках ідеального місця для зйомок. Наш оператор Тірон Гаст, який уже працював над попереднім проектом з Олісом Барко рік чи два тому сказав, що було б непогано пошукати місце в Україні, адже тут теж чудові краєвиди", - розповів Лоран Тальрон.

Журналістам Телеканалу Sirius вдалося поспілкуватися із дублером Жана Рено.

"Робочі стосунки, звичайні робочі стосунки як з рештою знімальної групи", - каже про роботу із відомим актором Григорій Сирота.

Продюсер фільму зазначає, що залучення світової зірки до зйомок - це визнання українського кінематографу.

Сцени, які відзняті в Карпатах, у фільмі триватимуть близько півгодини.



Як повідомляла "УМ", в Карпатах пройдуть зйомки фільму за участі Жана Рено. Актор вже прибув до Закарпаття та залюбки фотографувався із фанатами.

Фільм - спільний проект України та Франції. З французького боку виробництво картини здійснюють компанії "EAST 35" та "SEVEN 52".

Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами – Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, (EAST 35", "SEVEN 52"), Оліас Барко та Олег Герман ("ІСТ ВЕСТ ПРОДАКШН"). Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії "Сезар" французький кінооператор Т’єррі Арбоґаст.