У Мелітополі фермери отруїли окупантів черешнями

16:41, 16.06.2022
У Мелітополі фермери отруїли окупантів черешнями

Фермери приготували для рашистів черешні із «сюрпризом», у результаті чого усі злягли з отруєнням

Фермери тимчасово окупованого  Мелітополя зробили щедрий «подарунок» російським військовим, нагодувавши їх  отруєними черешнями.
 
Як інформує Україна молода, про це в ефірі телемарафону повідомив міський глава Мелітополя Іван Федоров.
 
«Черговий «подарунок» наші фермери приготували рашистам: нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих рашистів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, супротиву, який є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалось сильною, наполегливою працею наших фермерів»,– розповів Федоров.
 
Він уточнив, що спочатку рашисти крали у фермерів зерно, потім врожай фруктів і ягід, а тепер перейшли до насіння соняшника.
 
 
 
 
За словами Федорова, наразі немає інформації, щоб хоч хтось із фермерів пішов на співпрацю з рашистами. Більш того, 99% громадян, які залишаються в місті, чинять опір окупантам.
 
Як повідомляла УМ, мирні жителі Ізюмського району чинять опір ворогу, який прийшов на українську землю, як можуть. Так патріоти  «пригостили» 30 окупантів отруєними пиріжками: двоє загинули, решта - в реанімації