У Черкасах вторгували 258 тисяч на продажі пасок і куплять авто для ЗСУ

14:46, 22.04.2022
У Черкасах вторгували 258 тисяч на продажі пасок і куплять авто для ЗСУ

У Черкасах на благодійній акціі «Великдень-2022» народ розкупив 2000 пасок. (Фото Черкаської міської ради)

У Черкасах провели благодійну акцію «Великдень-2022», на якій народ розкупив 2000 пасок. Тепер на вторговані 258 000 гривень місто купить для наших захисників автомобіль і відправить його на передову.

 

Про це «Україні молодій» повідомили в Черкаській міській раді.

 

«Доброчину акцію провели з ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка і департаменту освіти та гуманітарної політики міськради. Професійні кухарі черкаських закладів освіти виготовили 2000 смачних пасок. Упродовж дня їх можна було придбати: у ТРЦ «Любава», на площі біля Центру дитячої та юнацької творчості, у сквері «Юність», біля кав`ярні «Фабрика кави» по вулиці Сумгаїтській», – розповідають у міській раді Черкас.

 

І додають, тепер усі зібрані кошти будуть спрямовані для купівлі автомобіля в одну з військових частин, яка зараз захищає нашу державу на передовій.

 

 

Як зазначає черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, наразі у кожного з нас  свій фронт і кожен на своєму місці може зробити все можливе для перемоги над ворогом.

 

«Цьогорічний Великдень об’єднує людей насамперед не святковими столами, а надзвичайно потужним та підкріпленим молитвою бажанням переможного завершення війни і миру в нашій  Україні», – наголошує Анатолій Бондаренко та дякує усім освітянам, волонтерам та підприємцям, які допомагали організувати та провести благодійну Великодню акцію у Черкасах.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епіфаній закликає утриматися від служби на Великдень, там де це небезпечно.