Сенатор Сандерс у черзі за пенсією: мем Укрпошти обурив українців

14:59, 24.01.2021
Сенатор Сандерс у черзі за пенсією: мем Укрпошти обурив українців

Американський сенатор Берні Сандерс став героєм мему Укрпошти про пенсіонерів.

Багатьох користувачів соцмереж обурив новий мем «Укрпошти», який компанія оприлюднила у Facebook, жартуючи про черги за пенсіями в її відділеннях.

 

Як повідомляє Україна молода, компанія оприлюднила пост, до якого прикріпила нібито реальне фото, зроблене в одному з поштових відділень.

 

«Звичайний день отримання пенсії», - підписали світлину в «Укрпошті».

 

Зовні все виглядало, як жарт у відповідь на критику оператора через великі черги клієнтів у відділеннях, особливо в період карантину, коли шопінг для багатьох перейшов в онлайн формат.

 

Втім, користувачів соцмереж неабияк обурив цей пост. Не всі зрозуміли, що це мем і закидали оператору «рекламу черг». Мовляв, варто було показати скільки людей стоїть в черзі і мерзне на вулиці, адже до відділення пускають обмежену кількість відвідувачів. 

 

Але якщо придивитися до фото, то можна побачити один нюанс: на передньому плані  сидить, здавалося б, звичайний український пенсіонер в звичайному одязі, з медичною маскою на обличчі і в теплих рукавицях на руках.

 

Втім, це не пенсіонер, і навіть не українець, а сенатор США від штату Вермонт Берні Сандерс!

 

Дане фото сенатора узято з інавгурації новообраного президента США Джо Байдена, яка відбулася у Вашингтоні 20 січня.

 

 

Тоді сенатора Берні Сандерса примітили фотокореспонденти, оскільки він на відміну від багатьох інших гостей заходу, прийшов у повсякденному одязі – теплій куртці і в’язаних рукавицях.

 

Багатьом користувачам соцмереж припав до душі образ сенатора, який сидить на самоті на стільці схрестивши руки в рукавицях. Вирізане фото політика одразу  розійшлося інтернетом – користувачі роблять меми з ним, вставляючи фото з сидячим Сандерсом до сцен з популярних фільмів і серіалів.

 

Зображення сенатора у ролі пенсіонера використала і Укрпошта.

 

Як повідомляла «УМ», у минулому році гендиректор компанії «Укрпошта» Ігор Смілянський втягнув держпідприємство у сексистський скандал невдало пожартувавши про можливості безкоштовної доставки додому секс-іграшок під час карантину.