Зеленський в Омані обговорив інвестиції

13:54, 06.01.2020
Зеленський в Омані обговорив інвестиції

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді, сторони обговорили активізацію інвестиційної співпраці.

 

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

 

"Під час зустрічі сторони обговорили торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману та констатували, що нинішній рівень двостороннього інвестиційного співробітництва не відповідає наявному потенціалу, зокрема у порівнянні з динамічним зростанням торговельних відносин, і погодилися з необхідністю його активізації", - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, Зеленський наголосив на тому, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування. Глава держави поінформував про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів, створення в нашій державі сприятливого ділового середовища, найпривабливіші сфери для інвестицій і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні.

 

"Оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері та прийняла запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проектами та напрямами співпраці", - додали в ОПУ.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Оман виборця»: з'явилися фото розкішного новорічного відпочинку Зеленського

 

Офіс президента України повідомив, що в Омані у глави держави найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.аніше в ОПУ повідомили, що Президент Володимир Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти.

 

Під час поїздки до Оману Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. Соцмережі відреагували на це фотожабами.