Поділилася досвідом: у США повія-«рекордсменка» стала письменницею

11:26, 05.03.2024
Поділилася досвідом: у США повія-«рекордсменка» стала письменницею

У свої 38-років Ешлі Хаффмен пройшла вогонь, воду й мідні труби.

У США колишня повія,  яка примудрилася упродовж «кар’єри» «ублажити» 16 тис. клієнтів, відмовилася від своєї діяльності та стала письменницею.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Daily Star.

 

38-річна Ешлі Хаффмен зі штату Огайо мала важке дитинство. Коли вона народилася, її мати відбувала 18-місячне ув'язнення. Через рік жінки не стало. До підліткового віку Хаффмен виховували бабуся та дідусь по материнській лінії. Пізніше вона переїхала до тітки та дядька, які приймали наркотики та вживали алкоголь. У результаті Хаффмен сама почала вести розгульний спосіб життя і стала наркозалежною.

 

У віці 14 років вона пережила сексуальне насильство з боку бойфренда, внаслідок чого завагітніла та народила дитину, яку пізніше віддала на усиновлення. Жінка також почала заробляти на життя проституцією. За її словами, вона займалася сексом із такою кількістю людей, що збилася з рахунку.

 

«Я обслужила, напевно, понад 16 тисяч клієнтів і брала з них тисячу доларів лише за 30 хвилин. Я зробила багато вчинків, якими не пишаюся. Я обкрадала клієнтів, шантажувала одружених чоловіків, а одного разу навіть ударила когось ножем», — зізнається вона.

 

Такий спосіб життя Хаффмен вела протягом кількох десятиліть. У 2017 році вона зазнала групового зґвалтування і була побита до півсмерті. Пізніше жінка потрапила до в'язниці за зберігання наркотиків, а після звільнення прийняла рішення позбавитися залежності. Проте кинути наркотики для Хаффмена виявилося надто складно. Вона регулярно поверталася до вживання через травми минулого, і врешті-решт у неї трапилося сильне передозування.

 

Після цього жінка звернулася за медичною допомогою, завдяки чому нарешті змогла подолати наркотичну залежність. Пізніше вона назавжди покинула проституцію.

 

Крім сина, якого Хаффмен віддала на усиновлення, жінка встигла народити ще чотирьох дітей, над трьома з яких взяв опіку її колишній чоловік. Тепер жінка намагається налагодити стосунки з дітьми та хоче брати участь у їхньому житті.

 

 

Зараз вона заробляє на життя поширенням контенту еротичного характеру та веде блог у соціальних мережах, де розповідає іншим жінкам про ризики, пов'язані зі своєю роботою. Вона також є автором двох книжок. «У мене великі плани. Я збираюся продовжувати писати та самостійно видавати книги», — ділиться Хаффмен.

 

Як повідомляла УМ, ексредакторка медведчуківського телеканалу ZIK звільняється з Центру громадського здоров’я.