Марка з мелітопольською черешнею та «тим самим» єнотом – Укрпошта натякнула на новинку

11:18, 18.11.2022
Марка з мелітопольською черешнею та «тим самим» єнотом – Укрпошта натякнула на новинку

Херсонський єнот і мелітопольська черешня скоро з'являться на новій марці від "Укрпошти". (Фото: Фейсбук Ігор Смілянський)

Ігор Смілянський, Гендиректор «Укрпошти» натякнув, що компанія може випустити нову символічну марку.

 

Цього разу у центрі її сюжету, ймовірно, опиниться єнот, якого російські окупанти викрали із херсонського міні-зоопарку та ягода-символ тимчасово окупованого Мелітополя.

 

Як інформує УМ, про це він написав 18 листопада на своїй сторінці у Facebook.

 

За словами гендиректор "Укрпошти", ідею-прохання щодо марки з херсонським єнотом озвучили українці. Також громадяни просили компанію випустити марку з мелітопольською черешнею.

 

Аби не випускати в тираж дві марки окремо, Смілянський припустив, що їх можна поєднати та запропонував потенційне зображення.

 

"Люблю починати п’ятницю з позитиву. Після марки з херсонським кавунчиком нас просять випустити марку з мелітопольською черешнею та "тим самим" єнотом. Проте, на всі події марок не вистачить, то, може, поєднаємо?" – написав гендиректор "Укрпошти".

 

Раніше керівник виконавчого апарату Херсонської облради Юрій Соболевський підтвердив, що окупанти під час відступу з Херсона викрали із місцевого міні-зоопарку єнота. Згодом директор звіринця Олег Зубков пообіцяв повернути усіх тварин, яких викрала армія РФ. У Міністерстві оборони також пообіцяли, що обов'язково повернуть тварину в Україну.

 

Українці також переймаються долею "бойового" херсонського єнота, тому створили петицію, у якій пропонують обміняти пам’ятник російській імператриці Катерині ІІ в Одесі на викраденого єнота.

 

Як повідомляла УМ, в обіг введено марку «Кримський міст на біс!».