В Україні впав на третину обсяг інтернет-трафіку

13:01, 16.11.2022
В Україні впав на третину обсяг інтернет-трафіку

В Україні через відключення світла фіксують перебої з інтернетом і зв’язком

Унаслідок ворожих обстрілів 15 листопада, у більшості регіонах України почалися тривалі відключення електроенергії, відповідно, обсяг інтернет-трафіку впав до 67% від норми. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє NetBlocks.

 

Згідно з мережевими даними, більшість регіонів України постраждали від відключення електроенергії на тлі інтенсивного російського ракетного обстрілу, спрямованого на критичну інфраструктуру.

 

«Підтверджено: Україна поки відчуває значний збій в роботі інтернету; показники свідчать про загальне підключення тільки на 67% від попередніх показників; інцидент стався на тлі повідомлень про одну з найінтенсивніших російських ракетних атак», – зазначили в організації.

 

Нагадаємо, влада Київської області закликає мешканців готуватися до тривалих відключень світла після російських ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі. 

 

Після обстрілів у столиці без світла опинилася щонайменше половина споживачів. Через масовану ракетну атаку, за розпорядженням НЕК Укренерго, енергетики розпочали екстренні відключення світла по всій Україні.. Зокрема, і в столиці.

 

Як повідомляла УМ, після масованої ракетної атаки рашистів по Україні, почалися аварійні вимкнення світла.