Поранений пес з Куп'янська знайшов новий дім у родині італійського співака Андреа Бочеллі

12:26, 26.10.2022
Поранений пес з Куп'янська знайшов новий дім у родині італійського співака Андреа Бочеллі

Пораненого пса Джека знайшли і евакуювали бійці артилерійської аеророзвідки 112 бригади/ (Фото з ФБ-сторінки Олеся Маляревича)

Всесвітньо відомий співак Андреа Бочеллі взяв до себе контуженого собаку Джека з Куп´янська.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, який знайшов пса.

 

Сім місяців собака на ім'я Джек прожив у клітці поряд з російськими загарбниками в Куп'янську. Він опинився в окупації, де в результаті вибухів майже втратив слух, контузію і отримав невелике осколкове поранення на спині.

 

Пораненого пса Джека знайшли і евакуювали бійці артилерійської аеророзвідки 112 бригади, які ще з травня на Харківщині.

 

Команда ветеринарів у Києві допомагала Джекові прийти до тями. Під час огляду в спині пса знайшли уламок від російського снаряду. Після реабілітації у Києві Джека до себе взяла родина італійського тенора Андреа Бочеллі. І, наразі собака разом з новими господарями перебуває в Тоскані, Італія.

 

 

Син зірки Амос Бочеллі розповів, як Джек потрапив до їхньої родини.

 

«У нас є друг, якого звати Амед. Він фантастична людина. Він завжди допомагає людям в тих країнах, які зараз проходять через важкі моменти. Я стежу за Амедом в Instagram, я вирішив також допомогти цьому песику, якого побачив на його сторінці. Одного дня від опублікував відео з Джеком і я вирішив його одразу забрати до себе»,—поділився Амос.

 

Син Бочеллі пригадав, якою була перша зустріч з Джеком:

 

«Джек приїхав десь о першій ночі. Це був сюрприз для нашої родини, ніхто не очікував, що він буде таким великим. Але це було дуже класне рішення. Це дуже добра собака. Ми одразу зрозуміли, що він частина нашої родини»,- зазначив Амос Бочеллі.

 

За словами чоловіка, зараз Джек, який переніс операцію в Києві, почувається краще.

 

«Сьогодні має приїхати ветеринар, бо нам здається що він нас не чує, він глухуватий. Але він дуже добрий, так що нам все підходить»,- додав Амос.

 

Як повідомляла УМ, волонтери  у центрі Краматорська встановили годівничку для безпритульних тварин. Уже на наступний ранок зібралося кілька собак, які вишикувалися у чергу, щоб поїсти.