Шон Пенн та Бен Стіллер стали нев'їзними до росії

17:37, 05.09.2022
Шон Пенн та Бен Стіллер стали нев'їзними до росії

Росіяни назавжди заборонили в'їзд на свою територію Шону Пенну та Бену Стіллеру

Американських акторів Шона Пенна та Бена Стіллера, які підтримують Україну у війні з рф, росія включила до чорного списку та заборонила в'їзд. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляється на сайті російського МЗС.

 

Відтепер їм на постійній основі заборонено в'їжджати до країни-агресорки. 

 

Також під російськими санкціями опинились низка американських сенаторів: Рік Скотт і Кевін Крамер, які у липні подали законопроєкт про санкції на продаж російської нафти Китаю, Кірстен Сінема, Патрік Тумі, а також міністерка торгівлі Джина Раймондо із заступниками, представники американського бізнесу та громадських організацій.

 

Російське МЗС вважає, що ці люди відповідають за руйнування двосторонніх зв'язків і нагнітання конфронтації між РФ і США.

 

Нагадаємо, Шон Пенн перебував у Києві на момент початку повномасштабної війни. Як наголошував актор, український народ та президент «стали історичними символами відваги та принципів».. Удруге Пенн відвідував Україну в червні.

 

Бен Стіллер – посол доброї волі ООН. Він приїжджав до України 20 червня. Йому важливо було на власні очі побачити зруйнований рашистами Ірпінь і Макарів на Київщині та розказати світові, що війна має припинитися.. Під час свого візиту він встиг також зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

 

Як повідомляла УМ, нещодавно Шон Пенн та Бен Стіллер були нагороджені Володимиром Зеленським орденами «За заслуги» III ступеня.