The Rolling Stones заспівав разом із київськими колективами «Дзвіночок» і «Вогник» у Відні, відео

18:30, 17.07.2022
The Rolling Stones заспівав разом із київськими колективами «Дзвіночок» і «Вогник» у Відні, відео

Мік Джаггер подякував українським хорам — „Вогник“ і „Дзвіночок“ за спільний виступ. (facebook.com/mickjaggerofficial)

Легендарний рок-гурт The Rolling Stones на чолі з фронтменом Міком Джаггером заспівали разом зі київськими вокалістами із прославлених хорових колективів «Дзвіночок» і «Вогник».

 

Спільний виступ відбувся у Відні (Австрія) під час концерту в рамках підтримки України.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив Мік Джаггер у Facebook.

 

Зазначається, що українські хори «Дзвіночок» і «Вогник» разом з учасниками англійської групи «The Rolling Stones» заспівали у Відні пісню «You Can't Always Get What You Want».

 

 

«У нас був чудовий вечір! Дякуємо Відню і окреме дякую українським хорам — „Вогник“ і „Дзвіночок“, які приєдналися до нас на You Can't Always Get What You Want сьогодні!», — написав рок-зірка Мік Джаггер.

 

 

Під час концерту The Rolling Stones він також закликав весь світ допомогти Україні в боротьбі з російською агресією і зробити життя всіх українських дітей безпечним і щасливим.

 

 

Зауважимо, що український хор хлопчиків «Дзвіночок» та хор дівчаток «Вогник» приїхали спеціально з Києва до Відня, щоби заспівати разом із Rolling Stones.

 

 

Як повідомляла «УМ», раніше на концерті у Бостоні в рамках світового туру Got Back легендарний  британський музикант, один із засновників гурту The Beatles Пол Маккартні, вийшов на сцену із величезним українським прапором.

 

Тоді як американський гурт Five for Fighting випустив музичний кліп, знятий у зруйнованому аеропорту «Антонов» у Гостомелі. Пісню виконали на фоні знищеного росіянами літака «Мрія».