Гурт із США Five for Fighting зняв кліп у зруйнованому Гостомелі

16:54, 13.07.2022
Гурт із США Five for Fighting зняв кліп у зруйнованому Гостомелі

Американський гурт Five for Fighting випустив музичний кліп, знятий у зруйнованому аеропорту «Антонов» у Гостомелі. Пісню виконали на фоні знищеного росіянами літака «Мрія».
 
Як інформує Україна молода, пісню Can One Man Save the World опублікували на Youtube-каналі гурту.
 
У кліпі використано хроніку з російсько-української війни, також до зйомок долучився український оркестр.
 
«Для мене було честю виконати мою нову триб’ют-пісню на честь України з українським оркестром на руїнах аеропорту "Антонов", перед найбільшим у світі вантажним літаком «Мрія», який Путін цинічно знищив на початку війни»,– каже лідер гурту Джон Ондрасік.
 
 
 
 
Усі гроші від відео музиканти обіцяють відправити в американський фонд Save Our Allies, який займається допомогою Україні.
 
Також гурт закликав інших музикантів приєднатись до допомоги Україні та організувати благодійний концерт, прибуток від квитків  якого підуть на гуманітарну допомогу.
 
«Я на власні очі побачив силу духу та витонченість українського народу, який, незалежно від того, грає він на скрипці чи керує танком, не зупиниться через звірства і агресію Путіна»,– каже Джон Ондрасік.
 
Як повідомляла УМ, відома українська співачка Jerry Heil вкотре вразила своїх прихильників, випустивши новий трек, що бере за душу. Артистка співає про зруйноване українське місто Щастя та легендарний літак «Мрія», який у лютому знищили рашисти.
 
Читайте також: зірка Голлівуду Бен Стіллер, який відвідав Україну як посол доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) побував у розбомбленому Ірпіні та зустрівся із президентом Зеленським.