Розбомбити Щастя, розстріляти «Мрію»: Jerry Heil презентувала пісню про війну, відео

13:20, 30.05.2022
Розбомбити Щастя, розстріляти «Мрію»: Jerry Heil презентувала пісню про війну, відео

Щемливий сингл про війну, спалену «Мрію» й знищені мрії запав у душу тисячам українцям (Фото з відкритих джерел)

Відома українська співачка Jerry Heil вкотре вразила своїх прихильників, випустивши новий трек, що бере за душу. Артистка співає про зруйноване українське місто Щастя та легендарний літак «Мрія», який у лютому знищили рашисти. 
 
Як інформує Україна молода, відповідне відео артистка опублікувала в ютубі. 
 
Jerry Heil співає про зло і варварства, що вчинили росіяни на українській землі. Головним леймотивом пісні стало те, що як би росіяни не намагались нас знищити, кожен отримає по заслугах.
 
Виконавиця розповіла, що написала композицію "Мрія" ще кілька місяців тому – якраз тоді, коли російські окупанти завдавали удару по місту Щастя на Луганщині та розстріляли найбільший у світі український літак "Мрія", створений київським КБ імені Антонова. 
 
«Це так символічно! Наше щастя було на нашій землі і ми тримали найбільшу в світі мрію в небі — мрію про свободу. Але в українського народу завжди була і буде воля. Вона всередині кожного з нас — і це той духовний фундамент, на якому ми відбудуємо і нову мрію, і нове щастя. І образно, і буквально»,- прокоментувала зірка.
 
Зокрема у пісні "Мрія" Jerry Heil заспівала рядки української народної приказки – «кожен буде жати, що посіяв»,
Відомо, що місяць тому молода співачка випустила підбадьорливий хіт "Москаль Некрасівий (Геть з України)", у якому заспівала про Зеленського та його помічників. Натхнення для пісні вона взяла зі старого виступу Вєрки Сердючки.
 
 
 
 
Jerry Heil також випустила щемливу пісню-молитву зі своєю колегою – реперкою Alyona Alyona. У ній вони співають та моляться за Україну та її людей.
 
Новий дует артистка створила із виконавцем YakTak – вони заспівали ліричну композицію "В пустій кімнаті".
 
Як повідомляла УМ, український  гурт «Без обмежень» представив кліп «24/02», присвячену війні в Україні. Символічна назва пісні — трагічна дата, із якої почалася нова воєнна реальність.