Кондратюк розкритикував Тодаренко, Лорак та Повалій за мовчазну підтримку війни

14:40, 10.04.2022
Кондратюк розкритикував Тодаренко, Лорак та Повалій за мовчазну підтримку війни

Ігор Кондратюк присоромив окремих зірок за їхню мовчазну позицію щодо вторгнення росіян (facebook.com/kondratjukigor)

Український шоумен Ігор Кондратюк неодноразово соромив Тодоренко, Повалій та Лорак за мовчання про війну, закликаючи їх висловитися про повномасштабне вторгнення росіі в Україну.  Кондратюк намагався достукатися до «зірок», однак все це безрезультатно. Продюсер впевнений, що мовчати про війну - це означає підтримувати її.


Як інформує Україна молода, про це він проломив у програмі "Зірковий шлях".


Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, MARUV як мовчали про війну на своїй Батьківщині, так і продовжують це робити. За словами Кондратюка, вони бояться втратити "уявну ситість" в Росії.


«Вони обрали сторону агресора. Вони хотіли грошей, показати, що вони розуміють більше, ніж ми, українці, яких той агресор розстрілює, відбирає території. Це означає, що вони безмозкі ляльки. І все. Більше нічого не скажеш»,—сказав шоумен.


Також він зазначив, що такі люди як Регіна Тодоренко своїм мовчанням подають патрони окупантам для вбивства наших мирних жителів.


"Регіна Тодоренко підносить патрони тим хлопцям, які стріляють у наших військових і мирних громадян. Може їй хтось сказав, не знаю. Сьогодні неможливо бути "поза політикою". Не той час!"- заявив Кондратюк.


Своєю чергою через мовчання про війну в рідній Україні атакували телеведучу Тодоренко  і користувачі  в соцмережах.  Вона тривалий час не згадувала про вторгнення росіі в Україні, поки не стало відомо про вбивство окупантами її екс-бойфренда Аліка. 


Російські загарбники під час звірств у Бучі розстріляли його в потилицю, а тіло знайшли лише після того, як почали "зачищати" місто. 


При цьому про трагічну подію колишнього коханого Регіни повідомив музикант Коля Серга, а не сама Регіна. Така поведінка знаменитості викликала  шок у користувачів мережі. Вони не розуміють, як Тодоренко може спокійно жити в Росії, знаючи, що в рідній Одесі від бомбардувань ховаються її батьки.


Так, фоловери вже почали безпосередньо писати Тодоренко. Один з підписників написав їй в дірект: "Здохни, тварюко".

 

 

Українська співачка та ведуча Регіна Тодоренко, яка живе в Росії після заміжжя, поскаржилася на те, що їй погрожують у мережі через її позицію щодо війни в Україні.


«Як ви думаєте, цей хлопець злий або пише від безсилля?»,—задала питання фоловерам Тодоренко і прикріпила скрін листування.


Як повідомляла УМ, плани  співачки Ані Лорак, яка тривалий час перебуває в Росії, організувати гастролі в Україні у травні 2022 року, викликали резонанс у колах вітчизняного шоу-бізнесу. Відомо, що Ані Лорак планує дати три концерти в Україні із програмою "The Best".Продюсери  Кондратюк та Ягольник одними з перших розкритикували гастролі Ані Лорак в Україні.